Vad roligt att du är intresserad av ett medlemskap hos oss!

Medlemskap
Innan du blir medlem ligger du en kortare tid hos oss som gäst. Det är en ömsesidig prövotid. Styrelsen kan, när den anser att behovet finns, begära besiktning av blivande medlems båt. I fösta hand utförs besiktning av vår Hamnkapten.

Engagemang
Vi ber dig även att tänka på att som medlem i klubben har du delat ansvar för klubbens verksamhet. Vi söker därför aktiva medlemmar med driv. Du bör kunna ta egna initiativ samt satsa en del fritid på klubbens gemensamma arbete.

Inval
Styrelsen fattar beslut om medlemskap vilket sker i samband med vår respektive höstmöte. OBS! Du måste förnya din medlemsansökan årligen för att din ansökan ska kvarstå.

Personuppgifter & Medlemsregister
SBK behandlar registrerade medlemmars personuppgifter i ett medlemsregister. Uppgifterna används för att fullgöra åtaganden gentemot dig som medlem i klubben samt att ge information om exempelvis våra aktiviteter samt att det på anslagstavlor, hemsida och andra sociala medier publiceras/visas bilder och/eller personuppgifter. Dina registrerade medlemsuppgifter kommer inte under några omständigheter att vidarebefordras till tredje part. I och med denna medlemsansökan ger du SBK rätten att behandla dina personuppgifter enligt ovan.

ANSÖKAN

Fullständigt Namn

Fullständigt Personnummer

E-mailadress