Bli medlem

Vad roligt att du är intresserad av ett medlemskap hos oss!

Medlemskap
Innan du blir medlem ligger du en tid hos oss som gäst. Det är en ömsesidig prövotid. Styrelsen kan, när den anser att behovet finns, begära besiktning av blivande medlems båt. I fösta hand utförs besiktning av vår Hamnkapten.

Engagemang
Vi ber dig att tänka på att som medlem i klubben har du delat ansvar för klubbens verksamhet. Vi är en relativt lite klubb och söker därmed medlemmar med driv. Du bör kunna ta egna initiativ samt satsa en del fritid på klubbens gemensamma arbete.

Inval
Styrelsen fattar beslut om medlemskap vilket sker i samband med års- och höstmöte. Tänk på att du måste förnya din medlemsansökan årligen för att din ansökan ska kvarstå.

Personuppgifter & Medlemsregister
SBK behandlar registrerade medlemmars personuppgifter i ett medlemsregister. Uppgifterna används för att fullgöra åtaganden gentemot dig som medlem i klubben samt att ge information om exempelvis våra aktiviteter. Det kan även komma att publiceras/visas bilder och/eller personuppgifter på anslagstavlor, hemsida och andra digital plattformar. Dina registrerade medlemsuppgifter kommer inte att vidarebefordras till tredje part. I och med denna medlemsansökan ger du SBK rätten att behandla dina personuppgifter enligt ovan.

ANSÖKAN

Fullständigt Namn

Fullständigt Personnummer

E-mailadress

Mobilnummer

Instagram / Blog / Vlog (ange adress)

Fullständiga adress

Båtens namn

Båttyp
SegelbåtMotorbåt

Båtfabrikat, Modell och Årsmodell

Längd, Bred och Djup (meter)

Vikt (Kg)

Motorfabrikat, HK och Drivmedel

Försäkringsbolag och Försäkringsnummer

Sommarplats och/eller Vinterplats
SommarplatsVinterplats

Beskriv kortfattat dig själv och ditt båtintresse

Bifoga en bild på dig själv och båten

Ort och Datum