Bli medlem

  Vad roligt att du är intresserad av ett medlemskap hos oss!

  Medlemskap
  Innan du blir medlem ligger du en tid hos oss som gäst. Det är en ömsesidig prövotid. Styrelsen kan, när den anser att behovet finns, begära besiktning av blivande medlems båt. I fösta hand utförs besiktning av vår Hamnkapten.

  Engagemang
  Vi ber dig att tänka på att som medlem i klubben har du delat ansvar för klubbens verksamhet. Vi är en relativt lite klubb och söker därmed medlemmar med driv. Du bör kunna ta egna initiativ samt satsa en del fritid på klubbens gemensamma arbete.

  Inval
  Styrelsen fattar beslut om medlemskap vilket sker i samband med års- och höstmöte. Tänk på att du måste förnya din medlemsansökan årligen för att din ansökan ska kvarstå.

  Personuppgifter & Medlemsregister
  SBK behandlar registrerade medlemmars personuppgifter i ett medlemsregister. Uppgifterna används för att fullgöra åtaganden gentemot dig som medlem i klubben samt att ge information om exempelvis våra aktiviteter. Det kan även komma att publiceras/visas bilder och/eller personuppgifter på anslagstavlor, hemsida och andra digital plattformar. Dina registrerade medlemsuppgifter kommer inte att vidarebefordras till tredje part. I och med denna medlemsansökan ger du SBK rätten att behandla dina personuppgifter enligt ovan.

  ANSÖKAN

  Fullständigt Namn

  Fullständigt Personnummer

  E-mailadress

  Mobilnummer

  Instagram / Blog / Vlog (ange adress)

  Fullständiga adress

  Båtens namn

  Båttyp
  SegelbåtMotorbåt

  Båtfabrikat, Modell och Årsmodell

  Längd, Bred och Djup (meter)

  Vikt (Kg)

  Motorfabrikat, HK och Drivmedel

  Försäkringsbolag och Försäkringsnummer

  Sommarplats och/eller Vinterplats
  SommarplatsVinterplats

  Beskriv kortfattat dig själv och ditt båtintresse

  Bifoga en bild på dig själv och båten

  Ort och Datum