Medlemskap

Innan du blir medlem ligger du en tid hos oss som gäst. Det är en ömsesidig prövotid. Hamnkapten kan begära besiktning av blivande medlems båt.

Engagemang

Vi ber dig att tänka på att som medlem i klubben har du delat ansvar för klubbens verksamhet. Vi är en relativt lite klubb och söker därmed medlemmar med driv. Du bör kunna ta egna initiativ samt satsa en del fritid på klubbens gemensamma arbete.

Inval

Styrelsen fattar beslut om inval. Du måste förnya din ansökan årligen för att din ansökan ska kvarstå.

Personuppgifter

SBK behandlar registrerade medlemmars personuppgifter i ett medlemsregister. Uppgifterna används för att fullgöra åtaganden gentemot dig som medlem i klubben samt att ge information om exempelvis våra aktiviteter. Det kan även komma att publiceras/visas bilder och/eller personuppgifter på anslagstavlor, hemsida och andra plattformar. Dina medlemsuppgifter kommer inte att sälja till tredje part. I och med denna medlemsansökan ger du SBK rätten att behandla dina personuppgifter enligt ovan.

ANSÖKAN

SegelbåtMotorbåt

SommarplatsVinterplats

Härmed godtar jag SBK's villkor gällande registrering och användande av personuppgifter.